Contact

Contact


Office-Ninja!

Contact

Website: www.Office-Ninja.nl

Naam: Kevin Meijer/Bruinhout 

Adres: Vlashoekstraat 15

Plaats: Oss

Postcode: 5341 TG

Tel: 0412-857474

forza 5
Flight 2020
Ace combat
hot wheels xbob
steelbook
ferrari koptelefoon

Vorige
Volgende

Affiliate Marketing

Wat is Affiliate Marketing ?

Affiliate Marketing Is eigenlijk alles waar aanbod voor is bekend te maken in ruil voor een commissie.het Concept Is zo breed dat het overal wel aan vast te plakken is. zolang jij ergens een viste kaartje achter laat worden er producten gekocht dan krijg je er een percentage van.Op in de digitale wereld werk dit met links die je ergens op het internet achterlaat ze helpen een bedrijf of product aan de man te brengen je krijgt alleen betaald als er een verkoop gesloten is. dit kan varrieren 3% tot 200%

het is net welke voorwaarde eraan zitten verbonden.bijna iedere bedrijf dat zich digitaal beweegt heeft een Affilatie programma. ik zou bijna zeggen een must have in 2021.om in de crisis nog verder te kunnen gaan.het is zeer aan te bevelen voor midden & Klein bedrijf! de grote jongens zijn immers op deze manier groot geworden.het heeft zich nu alleen verplaats in de digitale wereld

De 12 Spirituele Wetten van het Universum

De Wet van Goddelijke Eenheid is de basiswet, volgens welke absoluut alles in ons universum met elkaar verbonden is. Met andere woorden, elke keuze, elk woord, elke wens en elk geloof dat je hebt zal ook een impact hebben op de wereld en op de mensen in je leven.

Soms zal deze impact onmiddellijk en duidelijk zijn. Op andere momenten kan het een tijdje duren voordat het zich manifesteert. Of je zult zelfs nooit ontdekken dat het zich heeft voorgedaan. Probeer aan jezelf te denken als onderdeel van alles om je heen om in overeenstemming met deze wet te leven. We zijn allemaal één, en het besef daarvan maakt ons zowel krachtiger als empathischer.

1. De Spirituele Wetten Van Het Universum: De Wet van Goddelijke Eenheid

Wanneer je de verbanden tussen de spirituele wetten niet begrijpt, kom je natuurlijk obstakels tegen. Je kunt je verloren voelen, gefrustreerd en in de war raken over je doel. Het kan zelfs voelen alsof bijna alles misgaat voor u, ongeacht hoe goed je denkt dat je het hebt gepland.

In tegenstelling tot mensen die hun leven leiden met een bewustzijn van de onderling verbonden wetten melden zich meestal zelfverzekerder, productiever en meer reflectief dan ooit tevoren. Hoewel er geavanceerd persoonlijk werk is dat u kunt doen met betrekking tot elke wet. Kan zelfs het beginnen met dit algemene begrip van de verschillende wetten een merkbaar verschil maken voor de manier waarop u zich voelt

2. Vibratieswet

Volgens de Wet van Vibraties is elk deeltje in het universum voortdurend in beweging en draagt het voortdurend energie. Dit geldt voor enorme delen van het universum, zoals de planeten en de sterren. Het geldt echter ook voor de stoel onder je of de tafel waar je computer op staat.

Bovendien heeft alles zijn eigen specifieke energiefrequentie. Hoogenergetische deeltjes zijn van nature afgestemd op andere hoogenergetische deeltjes. En dat geldt ook voor degenen die weinig energie hebben.

Als het je doel is om een productiever en voller leven te leiden, denk dan eens na over wat je zou moeten doen om je energiefrequentie te verhogen

3. Wet van geïnspireerde actie

Beoefenaars van de Wet van Aantrekkingskracht zeggen regelmatig dat ze wensen dat ze de Wet van Geïnspireerde Actie in een eerder stadium hadden gekend! Deze twee wetten zijn nauw met elkaar verbonden, en de Wet van Geïnspireerde Actie zegt ons dat we onze doelen actief moeten nastreven.

Veel mensen denken dat het visualiseren van een doel en het ontwikkelen van een positieve houding ten opzichte van dit doel voldoende zal zijn om de Wet van Aantrekking te benutten.

Maar je moet ook geïnspireerde stappen zetten in de richting van datgene wat je wilt. Of het nu een grote of kleine stap is. Het helpt je direct om die relatie, baan of verbeterde overvloed die je zoekt aan te trekken.

4. De Spirituele Wetten Van Het Universum: Correspondentiewet

De Wet op de Correspondentie houdt rechtstreeks verband met de Fundamentele Wet van de Goddelijke Eenheid. Het kernidee hier is dat patronen zich in het hele universum herhalen. En dat prominente patronen ook op zeer kleine schaal herhaald kunnen worden.

Denk bijvoorbeeld aan het populaire voorbeeld van het spiraalvormige patroon dat zich op een groot aantal plaatsen in het melkwegstelsel herhaalt. Zoek naar patronen in je eigen leven en in je denken, en zie hoe ze zich elders in de wereld herhalen. Denk daarbij aan het soort patroon veranderingen dat je zou kunnen maken. En hoe die veranderingen op grote schaal tot stand zullen komen

5. De Wet van Oorzaak en Gevolg

Een van de meest eenvoudige in de spirituele wetten van het universum, de Wet van Oorzaak en Gevolg. Vertelt ons dat alle handelingen een overeenkomstige reactie hebben. Dit weet u natuurlijk al als het gaat om de fysieke aspecten van de wereld. Maar misschien heb je niet overwogen hoe deze wet zou kunnen worden toegepast op de spirituele aspecten van ons universum.

Uw geestelijk leven kan de wereld om u heen beïnvloeden en positieve of negatieve reacties veroorzaken. Op dezelfde manier kan uw fysieke omgeving invloed hebben op uw spiritualiteit. Of het nu voor goed of voor kwaad is. Vraag jezelf af wat voor soort relaties je ziet tussen het spirituele en het fysieke, en hoe je ze misschien wilt veranderen

6. De wet compensatie

Volgens de compensatiewet krijgt u wat u uitzet. Dit is vergelijkbaar met de Wet van Aantrekking, maar met een focus op het idee dat compensatie in vele vormen kan komen.

Als je bijvoorbeeld een grote hoeveelheid geld wint, dan zou je kunnen denken dat je een beloning krijgt. Echter, afhankelijk van hoe je hebt geleefd. Zou je enorme hoeveelheid rijkdom kunnen leiden tot een slechter leven in plaats van een beter leven.

In wezen oogst je wat je zaait. Deze wet herinnert je eraan om voorzichtig te zijn over hoe je met anderen omgaat, en inderdaad met de planeet.

7. Wet van aantrekking

Zoals u waarschijnlijk al weet, vertelt de Wet van Aantrekking ons dat het net zoiets aantrekt als. Dus, om de dingen die je wenst in het leven te hebben, moet je uitzoeken hoe je op dezelfde frequentie als deze dingen kunt vibreren. De meer algemene les hier is dat positief, proactief en liefdevol zijn meer van hetzelfde in je leven aantrekt. Ondertussen zal pessimisme, angst en lethargie je leiden tot meer negatieve ervaringen in alle aspecten van het leven.

Door te werken aan een positiever leven, zelfs vandaag de dag. Gebruik je al de Wet van Aantrekking om een beter bestaan voor jezelf te creëren

8. De Spirituele Wetten Van Het Universum: Wet van Eeuwige Transmutatie van Energie

De Wet van Eeuwige Transmutatie van Energie stelt dat alles om ons heen voortdurend in beweging is. Je kunt al deze veranderingen niet zien omdat veel van hen op cellulair of atomair niveau bestaan. Maar ze gaan toch door.

De reden dat het zo belangrijk is om je bewust te zijn van deze Wet is dat het je helpt om te zien hoe je positieve veranderingen teweeg kunt brengen. Houd in het bijzonder in gedachten dat hoge vibraties verbeteringen in lage vibraties kunnen uitlokken. Bijvoorbeeld, als je op een lage frequentie trilt. Zal het blootstellen van jezelf aan de hoge frequentie van een gelukkige, bemoedigende vriend op natuurlijke wijze energie transmutatie in je triggeren

9. De Spirituele Wetten Van Het Universum: Relativiteitswet

De Wet van Relativiteit gaat over de neutraliteit van de dingen als je ze op zichzelf beschouwt. Dus, geen enkele persoon, ervaring, emotie of actie wordt als goed of slecht beoordeeld totdat je er naar kijkt in vergelijking met iets anders.

Je kunt bijvoorbeeld denken dat je arm bent, maar misschien is dat omdat je drie rijke ooms hebt. Door deze wet in gedachten te houden. Blijft u zich bewust van het feit dat er altijd meerdere perspectieven zijn op alles wat er met u gebeurt. Proberen om in deze alternatieve perspectieven te glippen kan u dankbaarder maken. En kan u ook laten zien waar u verbeteringen in het leven kunt aanbrengen.

10. De Spirituele Wetten Van Het Universum: Polariteitswet

Bij het denken over de Wet van de Polariteit is het belangrijkste om te onthouden dat alles een tegenpool heeft. En dat het juist het bestaan van deze tegenpolen is, die ons in staat stelt om ons leven te begrijpen. Als je dus iets moeilijks doormaakt, zal het dit ding zijn dat je helpt om de goede ontwikkelingen die komen gaan echt te waarderen.

Door jezelf hier regelmatig aan te herinneren, kun je je veerkracht in moeilijke tijden verbeteren. Bijvoorbeeld, hoewel een slechte breuk pijnlijk is, leert het je wat niet werkt voor jou in een relatie. En helpt het je uiteindelijk te vinden wat wel werkt

11. De Spirituele Wetten Van Het Universum: Ritmewet

Soms ook wel de Wet van de Eeuwige Beweging genoemd, is de Wet van het Ritme (niet verrassend) gericht op beweging. Het verwijst in het bijzonder naar het feit dat alle dingen in cyclussen komen.

Dit zie je in de natuur, bijvoorbeeld in de seizoenen, en in het verouderingsproces van het lichaam. Het geldt echter ook voor de levensfasen van een persoon, en het reflecteren hierop helpt je om perspectief te krijgen. Het seizoen van vandaag mag dan goed zijn, maar niets is blijvend, dus geniet van wat je hebt en zolang het duurt. Of misschien zit je nu in een negatief deel van de cyclus, maar het kan juist datgene zijn dat je voorbereidt op een voorspoedige verandering in de cyclus volgende maand.

12. De Spirituele Wetten Van Het Universum: Geslachtswet

Ten slotte heeft de Wet op het geslacht weinig te maken met biologisch geslacht. Het verwijst eerder naar het feit dat er twee grote soorten energie zijn. Je kunt ze zien als mannelijk en vrouwelijk, als yin en yang, of als anima en animus. We bevatten allemaal een bepaalde hoeveelheid van beide energie en moeten een manier vinden om een balans te vinden tussen beide soorten als we authentiek en gelukkig willen leven. Denk na over de rol die elk type energie lijkt te spelen in je leven, en of er een overmaat of een tekort is aan een van beide.



Office-Ninja!

Contact